Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Farsangi Cicasminkek - növendékmacskáknak



Gondoltam a kiscicákra is, akik most farsangkor öltenek cicabundát magukra, és egy jó kis arcfestés hiányzik a teljes alakváltáshoz.



Először is nézzünk egy jól használható receptet a házi arcfesték készítéséhez, amelynek előnye, hogy olcsóbban jövünk ki vele, nincsenek benne káros anyagok, jó mulatság a kikeverésük és eltárolhatók későbbre is.




Hozzávalók:

1 kk. (kávéskanál) kukoricaliszt
1/2 kk. arckrém
1/2 kk. víz
Ételszínezék amilyen színeket szeretnénk készíteni


Keverd össze a lisztet az arckrémmel. Majd folyamatos keverés mellett add hozzá a vizet, végül egy csepp színezéket. Fontos egyik folyadék se legyen túl sok, mert a híg festékkel lehetetlen dolgozni. A kívánt szín eléréséhez várni kell néhány percet. Ha a kikevert festéket nem sikerül felhasználni, tedd bébiételes üvegbe, mert jól jöhet még.

FONTOS!!  VÉGEZZ BŐR PRÓBÁT EGY OLYAN HELYEN AHOL JÓL LÁTOD HOGYAN REAGÁL RÁ A BŐRÖD ILLETVE AZ ÉTEL SZÍNEZÉK NEM SZÍNEZI-E EL A BŐRÖD. (szerk.: kézfejen olyan a bőr, mint az arcunkon, úgyhogy ott érdemes kipróbálni!)


Csanavarázs oldalán találtam ezt a receptet, az ő megjegyzését fűzném hozzá:
 "Az arckrém alaphoz ezt ajánlanám, ha van otthon, mert erről tudom, hogy nem csíp és általában nem irritáló hatású (természetes alapanyagokból készül). Egy fél kávéskanálnyi igazán nem sok belőle, de sokat számít az allergiás reakció miatt. Főleg ha profi szintre vinnétek később, akkor jól jön belőle a nagy kiszerelés :D
 A fekete színhez pedig ennek a szemceruzának a használatát ajánlom, mivel vízvonalra használva, kikönnyezve sem csípett még soha, pedig már 5 éve használom. Persze fekete tust könnyebb elkeverni a krémmel, de nagyobb a valószínűsége, hogy irritálni fogja a bőrt.
 Ha nem zavar, hogy irritálhatja a bőrt, tehetsz bele csillámot is. Vannak aloe gélek arcra, ezt bátran ajánlom: keverj el egy kis zselét a csillámmal, és ecsettel vidd fel a bőrre. Óvatosan a nedves arcfestékre ecsettel felviheted a csillámot, vagy a megszáradt arcfestékre az aloés zselét."




És íme néhány mutatós smink a növendék macskáinknak!
(A videók nem magyar nyelvűek, de nagyon jól érthetőek a látvány alapján)





1. Egyszerű cicasmink néhány ecsetvonással






                                                         2. Borzas vadmacska smink







                                                             3. Cicasmink művészien




Jó szórakozást az arcfestéshez, és ne feledkezzetek meg a cicajelmez egyéb kellékeiről!

Szerezd be a cicafüleket, -farkat Mirtusz  műhelyemből!
Nézd meg őket itt: Cicafülek - farsangra
Írj üzenetet rendeléshez! Katt ide: rendelés üzenetben!


Nézzétek meg Macskanőknek való sminkbemutató-gyűjteményem is! kattints ide>> Farsangi Macskanő-sminkek




Kövess facebookon, ahol sok érdekességről olvashatsz és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz oldalam a facebookon

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! Most 500,- KUPONért kattints ide---> ajándékok letöltése, feliratkozás




Ez is érdekelhet: 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések